Officetime neemt de daalse lente over

PERSBERICHT

Hilversum, oktober 2014

Officetime neemt de daalse lente over
Officetime heeft per 22 oktober 2014 de activiteiten van de daalse lente overgenomen. Beide partijen geloven dat de toekomst van de daalse lente in goede handen is en er met vertrouwen naar de toekomst gewerkt kan worden. Officetime heeft de intentie uitgesproken de ingeslagen weg van de daalse lente te continueren en ziet de toevoeging als een versterking van de Officetime-activiteiten.

Officetime Centers
Officetime is dertien jaar geleden opgericht door Leo van Bemmel en levert een uniek aanbod van diensten op de Nederlandse vastgoedmarkt. Het kantooraanbod geeft zoekers en gebruikers op de kantorenmarkt een alternatief door leegstaande kantoormeters voor hergebruik aan te bieden. Officetime speelt zo in op de gewenste flexibiliteit bij zoekers naar kleinschalige en tijdelijke kantoorruimtes tegen een aantrekkelijke prijs. Een Officetime Center biedt kantoorruimten aan vanaf 20 m² met een grote mate van flexibiliteit, tegen een scherpe prijs. Een Officetime Center biedt een plek waar de moderne werker een professionele werkplek kan vinden. Het Officetime netwerk bestaat uit ca. 20 Officetime Centers en ca. 180 locaties met werkplekken door heel Nederland.
De daalse lente
De daalse lente is vier jaar geleden opgericht door Paul Leering, die na een carrière in de ICT een nieuwe weg is ingeslagen door gelijkgestemden bij elkaar te brengen in netwerken en het verlenen van lidmaatschappen van werkplekken. De daalse lente biedt lidmaatschap, werkplekken en vergaderruimte in Bloemendaal, Haarlem en Heemstede. Zo biedt de daalse lente in verscheidene sfeervolle panden in de buurt  buurtwerkplekken voor ondernemers. Je werkt er geconcentreerd aan  eigen projecten in een prettige ruimte en ontmoet  tegelijkertijd leuke mensen met uiteenlopende beroepen en talenten. Hier vinden ZZPers een flexplek in een ongedwongen en creatieve ambiance. Door de overname van Officetime is een  uitrol van dit unieke werkplekconcept in Nederland mogelijk.

Door de samenwerking kan Officetime haar locaties verrijken met werkplekken en de onderlinge band tussen de huurders en leden versterken door de ondersteuning van het sociale netwerk.

Adviseurs
Officetime is in deze bijgestaan door Tribecca Law Firm.